Een unieke formule

Action Equipment & Services (AES) is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van leisure, adventure en outdoor.

Ons aanbod verdelen wij in twee hoofdcategorieën: Services en Equipment.

SERVICES

Consultancy, innovaties, operationele oplossingen, concepting, onderhoud, touwparcoursen, klimconstructies, grotsystemen, tokkelbanen, binnenspeeltuinen, adventureparken, speelconcepten, multi-activitity towers, PDA tochten...

Als totaalleverancier biedt AES een scala aan services. Niet alleen hele praktische zaken, maar ook concept-/belevingsmatige aspecten. AES volgt alle nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van vrijetijd, veiligheid, outdoor en recreatie. Onze jarenlange ervaring en kennis stelt ons in staat op verschillende niveaus met u mee te denken.

EQUIPMENT

Waterdichte / ademende / thermo kleding, klimmaterialen, touwen, boogschietmateriaal, safety equipment, touwremmen, GPS, portofoons, slaapzakken, tenten, activiteitenmateriaal...

De AES-formule bespaart u veel tijd en geld! Bij AES is er geen sprake van dure tussenhandel. Daarom kunnen wij u scherpe aanbiedingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. AES is volledig onafhankelijk, niet merkgebonden en kan een compleet pakket leveren. Alle producten en diensten zijn rechtstreeks afkomstig van toonaangevende leveranciers en voldoen aan de hoogste normen en veiligheidseisen.

 

AES formule

Alles onder één dak...

AES is om een aantal redenen uniek te noemen. Door de koppeling van "services" en "equipment" kunnen wij op alle vlakken voorzien in uw behoefte. De AES formule op een rij...

SERVICES

 • Ervaring en kennis
  AES draait al vele jaren mee in de branche. Wij zijn niet alleen kundig op het gebied van consultancy of conceptontwikkeling, maar hebben ook de nodige praktijkervaring. Deze bundeling van krachten zorgt voor de perfecte mix!
 • Up to date
  Wij zijn altijd op de hoogte van nieuwe producten, kwaliteits- en veiligheidseisen, trends en ontwikkelingen. Wij volgen de markt en houden onze klanten automatisch op de hoogte.
 • Realistische creativiteit
  Wij denken in oplossingen. Creatieve concepten moeten ook veilig en technisch uitvoerbaar zijn. Echter, wij laten ons niet beperken door schijnbare (on)mogelijkheden.
 • One-stop-shopping
  Wij begrijpen dat het totaalpakket er toe doet. Wij voorzien niet alleen in goede ideeën of materiaal, maar adviseren ook over gebruik. Ook opleidingen, onderhoud en inspectie behoren tot onze services.

 

EQUIPMENT

 • Rechtstreeks contact
  Het contact verloopt rechtstreeks tussen u en AES: telefonisch, per fax, e-mail of naar wens op uw eigen locatie.
 • Geen tussenhandel
  AES levert direct aan de professionele eindgebruiker, dus zonder tussenhandel. U profiteert volledig van het prijsvoordeel!
 • One-stop shopping
  AES levert alle producten en diensten die u nodig heeft. Tijdrovende zoektochten naar speciale producten voor actieve recreatie, outdoor en adventure bij verschillende leveranciers behoren tot het verleden. U bespaart tijd en geld.
 • Advies op maat
  AES kan volledig onafhankelijk en niet merkgebonden direct op uw wensen inspelen. Zo krijgt u een professioneel advies dat precies op uw behoeften is afgestemd zonder er meer voor te betalen!
 • Service & support
  Alle service en ondersteuning verloopt direct via u en AES. Deskundigheid en snelle afhandeling zijn hierbij de sleutelwoorden. Naar wens wordt de service geheel aan uw persoonlijke behoeften aangepast.